Vieraskynäily

Halajatko tarinankertojaksi, mutta oman blogin pitäminen tuntuu liialliselta eikä sinulla ole halua alkaa ylläpitäjäksi? Oletko ekakertojen mestari ilman omaa sivustoa?

Tule mukaan tekemään retkeilyblogia!

Rinkkaputki etsii sekä retkiseuraa, että muutamia hyviä tyyppejä tekemään satunnaisia kirjoituksia omista reissuistaan, päävastuun sivuston kehittämisestä ja ylläpidosta otamme itse. Laita meille sähköpostilla vapaamuotoinen hakemus, jos innostuit: rinkkaputki@gmail.com!

Mitä me haluamme:

Sinulla on retkeilyura ehkä vasta alkamassa, varusteviidakkoon olet lähtenyt pelonsekaisin tuntein ja olet innokas oppimaan uutta. Ehkä haet vielä omaa juttua tai haluat harjoitella oman blogin perustamista varten?

Sinulla on hallussa hauska, soljuva teksti, kuitenkin jos esimerkiksi oikeinkirjoituksen osaamattomuus tai kielitaidon puute on jarruttanut uraasi bloggaajana, me autamme ja oikoluemme!

Sinulla on kamera ja osaat painaa napista oikeissa maisemissa.

Mitä me tarjoamme:

Valmiin brändin ja ulkoasun, tukea, kuvankäsittelyä ja oikolukua, kivan osoitteen kirjoituksiesi kodiksi. Käännämme kirjoitukset rinnakkaisblogiimme Likely Gone Hiking. Mahdollista vakavampaa tai hauskempaa retkiseuraa meistä saa myös tarvittaessa, mutta jos olet ennemmin yksinäinen vaeltaja, sekin käy.

Meillä ei suoraan ole tarjota rahaa tai mainetta, koska teemme itsekin kirjoittamista ja valokuvaamista täysin harrastuspohjalta, mutta jos sinulla on hyviä liikeideoita tai yhteistyöehdotuksia, kuuntelemme korvat höröllään ja meidät on helppo innostaa mukaan.

Sitä kuuluisaa näkyvyyttäkään meillä ei ihan älyttömissä sfääreissä ole, joten on paras lähtökohta yhteistyölle, jos haluat ulkoilla, kirjoittaa ja julkaista omalla nimellä ja omaksi iloksi.

Jos myöhemmin haluat kokeilla siipiäsi oman blogin kirjoittamisessa ja tarvitset apua, autamme sinua!

 Nykyiset vieraskynämme ja heidän juttunsa löydät tästä: