Retkiniksikisan säännöt ja ohjeet

Retkeilyblogi Rinkkaputki ja Ulkoilmamiehet järjestävät yhteistyössä The Ten Essentials -verkkokaupan kanssa kilpailun, jolla etsitään turhinta retkiniksiä.

Tällä sivulla kerrotaan kilpailun viralliset säännöt.

1. Kilpailun järjestäjät: Retkeilyblogi Rinkkaputki ja Ulkoilmamiehet-blogi vastaavat kilpailun järjestämisestä omissa sosiaalisen median kanavissaan: blogisivustot, Facebook ja Instagram. Facebook ja Instagram eivät ole osallisia kilpailun järjestämiseen.

2. Osallistuminen: Kilpailuun voi osallistua Facebookissa ja Instagramissa kommentoimalla kilpailujulkaisuja ja kertomalla oman turhimman retkiniksinsä. Myös kuvalla voi osallistua kilpailuun joko kommentoimalla Facebookissa kilpailujulkaisua kuvalla tai jakamalla kilpailuun osallistuva kuva Instagramissa omalla, julkisella tilillä tunnisteella #retkiniksikisa ja merkitsemällä kuvaan käyttäjät @ulkoilmamiehet, @rinkkaputki ja @the.ten.essentials. Järjestäjätiimi ei saa itse osallistua kilpailuun.

3. Kilpailuaika 13.10.2017 – 27.10.2017: Kilpailuajan päättymisen ulkopuolella tulleita kommentteja tai julkaisuja ei huomioida voittajaa valittaessa.

4. Voittajan valinta: Turhimman retkiniksin valitsee Retkeilyblogi Rinkkaputken ja Ulkoilmamiehet-blogin kirjoittajatiimeistä koottu raati eikä päätöksestä voi valittaa.

5. Palkinnot: Turhimman retkiniksin kertonut osallistuja palkitaan The Ten Essentials -verkkokaupan valikoimasta itse valitsemallaan VAI-KO:n pipolla (arvo 49 €) ja kaikkien kilpailuun osallistujien kesken arvotaan pieni ensiapulaukku (arvo 14,90 €). Voittajille ilmoitetaan voitosta henkilökohtaisesti ja heidän nimensä ja retkiniksinsä kerrotaan kilpailun järjestäjien somekanavissa kilpailun päättymisen jälkeen. Koska voiton saaminen ei perustu sattumaan, on palkinto täten saajalleen veronalaista tuloa ja ilmoitettava veroilmoituksella.

6. Kilpailun järjestäjät ja verkkokauppa The Ten Essentials varaavat oikeuden käyttää kilpailuvastausmateriaalia (kuvat ja tekstit) markkinoinnissa ja sisällöntuotannossa.