Metsäkylpyjä videon muodossa myös teille, arvoisat luonnosta kiinnostuneet lukijat!

Heikillä oli ilo ja kunnia päästä kuvaamaan edustuskuvia ja videota ystävällemme Mikolle ja samalla Heikki pääsi tutustumaan hänen Metsäkylpy-liiketoimintansa tärkeimpiin elementteihin: rauhalliseen käyskentelyyn metsässä ja hiljentymistä auttaviin harjoituksiin.

Metsäkylpy Suomi – ohjattuja luontokokemuksia

Aisti metsä, kuule lintujen konsertti tai tuulen havina. Unohda kaupungin murheet ja antaudu kokemaan suomalaista metsää sellaisena kuin se on.

Mikon kanssa pääset metsäkylpyyn Etelä-Konneveden kansallispuistoon tai hänen omalle laavulleen, piilopaikkaan, jossa ihanan metsälammen rannalla voi laittaa ruokaa ja ruokailla laavulla, meloa tai istua vain katselemassa upeaa ympäröivää luontoa.

Metsäkylpy Suomi -video

Metsäkylpy Suomi on yhden miehen yritys, Mikko järjestää metsäkylpyjen lisäksi mielenkiintoisia luolaretkiä, joille Heikki on päässyt välillä mukaan, esimerkiksi luolaseikkailulle Kivimäen luukulle ja Ilveslouhulle:

Käy lukemassa lisää Mikon kotisivuilta ja varaa oma luontoretki hänen verkkokaupastaan.

Kiinnostaisiko sinua tehdä metsäkylpyharjoituksia?

Eräopas Mikko Lemmetti tarjoaa Metsäkylpy-palvelua

Jätä kommentti

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.