Lähde läskipyöräretkelle kansallispuistoon Versonan kanssa

Jos vaikka vain kuvaajana olinkin mukana, oli se silti mukava kokemus Isojärven kansallispuiston monipuolisilla reiteillä, nimittäin pyöräretki.

Viime elokuussa järjestettiin Culture goes WILD -tapahtuma Isojärven kansallispuistossa. Osana sitä oli kutsuttu kansallispuiston yhteistyöyrittäjiä järjestämään omia retkiään ja yksi näistä yrityksistä oli Versona. Yrittäjä Timo on jo monen mutkan kautta tuttu ja päädyin perjantaina kuvaamaan videota hänelle.

Timon kanssa pyöräretkelle voi lähteä varaamalla fatbike-retken hänen nettikaupastaan. Esimerkiksi Isojärven kansallispuiston Heretyn kämpällä vietetään 15.-16.6. maastopyöräilyteemaa, johon liittyy useita retkiä maastossa.

Pääkuva: Heikki Sulander / RetkeilyKS-hankkeen kuvapankki

Jätä kommentti

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.