Rinkkaputki x Nuotiolla-podcast 2/2: Kullasta ja Nattasista tunnettu Tankavaara on elävää erämaata

Kaksi viikkoa sitten saimme kunnian olla Olli Järvenkylän Nuotiolla-podcastin vieraina. Nyt on julkaistu jutustelumme toinen osa, joka käsittelee enemmän Tankavaaraa ja Urho Kekkosen kansallispuistoa.

Jakson esittely: ”Itä- ja länsi-Lappi, molemmat lumoavat, mutta omalla tavallaan. Sompio on elävää erämaata ja tarjoaa upeita maisemia sekä monipuolisia luontoaktiviteetteja. Tankavaaran kultakylä uudistuu ja monipuolistuu. Joko katsoit rennon videon tupaetiketistä? Varustaudu kunnolla erämaahan ja ota varamajoite mukaan. Nuotiolla Rinkkaputki.com-sivuston Anne ja Heikki.”

Podcastissa kerromme lempikohteestamme Tankavaarassa eli Jorpulipäästä. Kohde on mainio talviretkikohde Tankavaaran ”takapihalla”. Kirjoittelin siitä vasta Retkipaikkaan (mukana myös video maisemasta):

Hetta-Pallas-opas ja tupaetikettivideot

Jutussa viitataan myös Hetta-Pallas-oppaaseen täällä blogissa sekä Heikin tekemiin Metsähallituksen Luontopalveluiden tilaamiin tupaetikettivideoihin:

Kaikki videot, kesä ja talvi sekä suomi- ja englantiversiot, löytyvät Rinkkaputken YouTubesta. Englanninkielinen ”The Ultimate Hetta-Pallas Guide” löytyy Likely Gone Hiking -blogista.

Jätä kommentti

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.