Rinkkaputki x Nuotiolla-podcast 1/2

Tässä yhtenä viikonloppuna kävi sillä lailla, että pääsimme Olli Järvenkylän vieraiksi hänen Nuotiolla-podcastiinsa. Se olikin jännittävää!

Juttuahan meillä riitti jopa kahteen jaksoon ja tässä jutussa on linkki ensimmäiseen jaksoon, jossa puhuimme brändäämisestä, vapaaehtoistyöstä ja blogista.

Suositus Ollin podcastille, itse olen kuunnellut kaikki jaksot ja tykkään tosi paljon tällaisesta jutustelusta nuotiolla. Esimerkiksi meidän kanssa jutellessa Ollilla oli kotiläksyt tehtynä, hän oli tutustunut blogiimme ja tekemisiimme ja kaivellut kaikenlaista infoa keskustelumme tueksi. Arvostan!

Podcastin esittely: ”Nuotion ympärillä on kerrottu tarinat ja jaettu vinkit jo tuhansien vuosien ajan. Tuleen on tuijotettu ja sen ääressä on myös laulettu ja soitettu. Nuotiolla-podcastissa tulen äärellä keskustellaan rennosti retkeilystä, ulkoilusta ja luonnossa liikkumisesta. Nuotiolla keskustelua virittelee eräopas Olli Järvenkylä.”

Jakso 6: Kyyneleitä Kilpisjärvellä, mahtikuva Saanasta ja sielunmaisemaa Pallaksella. Mihin kaikkeen retkiblogin pitäminen voi viedäkään. Luontokuvauksesta, itsensä brändäämisestä ja vapaaehtoistyöstä kansallispuistossa keskustellaan Nuotiolla Rinkkaputki.com-sivuston Annen ja Heikin kanssa.

– Olli Järvenkylä, Nuotiolla-podcast

Jätä kommentti

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.