Kutsuja Isojärven kansallispuiston kevättalkoisiin – lähde mukaan kivaan porukkaan ja tee hyvää!

Kevät on ihanaa aikaa. Silloin tekee mieli hieman pestä ikkunoita, puistella pölyt tekstiileistä ja lakaista lattioita.

Tätä siivousintoa on saatavilla myös Isojärven kansallispuistossa! Isojärven kansallispuiston ystävät ry järjestää kevätsiivoukset monessa kohteessa kansallispuiston alueella, tule sinäkin mukaan!

Kannattaa myös liittyä Isojärven kansallispuiston ystäviin heidän kotisivun kautta, yhdistys tekee kaikenlaista mukavaa kansallispuiston alueella. Olen itse mukana yhdistyksen toiminnassa, hoidan jäsenrekisteriä ja tiedottamista.

Jaksan aina puhua vapaaehtoistyön puolesta, vaikka todennäköisesti en pohjoisen sijaintini puolesta näihin talkoisiin pääsekään. Vapaaehtoistyö, yksikin päivä, tekee hyvän mielen ja saa aikaan positiivisen halun lähteä mukaan uudelleenkin. Voit ilmoittautua myös vapaaehtoisten listalle kansallispuistojen sivulla.

Ilmoittautumisohjeet tapahtumien sivuilla, jokaiseen tapahtumaan on oma yhteyshenkilö Isojärven kansallispuiston ystävissä:


Huhtalan torpan siivoustalkoot 17.4.2019

Huhtalan torppa
Huhtalan torppa, kuva: Heikki Sulander.

Huhtalan torppa on aivan ihana paikka, historiallisesti merkittävä kohde. Siellä on järjestetty esimerkiksi perinnepäiviä kesäisin ja olen siellä tehnyt opastuksia joskus.

Huhtalan torpan talkoot ja niiden lisätiedot tästä linkistä: Huhtala.


Lortikan kämpän siivoustalkoot vappuna 1.5.2019

Lortikan kämpällä pääset viettämään aivan erilaista vappua: vappupäivänä Lortikan vuokratupa laitetaan siistiin kuntoon kesäkauden alkua varten.

Lortikan kämpän talkoot tästä linkistä: Lortikka.

Lortikan kämppä. Kuva: Heikki Sulander / RetkeilyKS-hanke.


Luutsaaren vuokratuvan siivoustalkoot 4.5.2019

Luutsaaressa järjestetään lammaspaimenviikkoja ja se on myös tärkeä historiallinen kohde isojärven kansallispuistossa. Ilmoittaudu talkoisiin Luutsaareen tästä linkistä: Luutsaari.

Jätä kommentti

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.