Ruokolahden leijonaa metsästämässä

Haukkavuori on Etelä-Karjalan korkein maastokohta.

Se kohoaa 80 metrin korkeuteen läheisen Sarajärven pinnasta ja kieltämättä piti hetki ihan ihmeissään katsella kuuranvalkeaa ja hieman sumuista maisemaa. 

Koska olin mökkiviikonloppua jo valmiiksi viettämässä lähistöllä, lähdimme porukalla valloittamaan Haukkavuorta. Mukana oli toveri Joonas Kokovartalokommando-blogista ja hänen ystävänsä Jukka tukijoukkoina. Huipulle on parkkipaikalta vaivaiset 800 metriä, mutta ylämäki lisäsi suorituksen tasoa mukavasti. Tarkoitus oli kuvata lyhyt video kohteesta ja jostain muustakin, mutta kerrotaan siitä kun aika on. 😉

Haukkavuoresta löytyykin jo kattava kertomus Retkipaikasta, mikäli kohde enemmän kiinnostaa. Minähän olen täällä näyttämässä teille kohteen lyhyesti audiovisuaalisena seikkailuna! Joten kas näin, olkaa hyvä:

//Heikki

Lisätietoa Retkipaikasta Harri Leinon tekstistä:

Jätä kommentti

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.