Kehä Vihreä on saanut uusia opasteita

Jyväskylän Kehä Vihreä on edennyt myös siinä mielessä, että se alkaa näkyä kävelijälle. 

Kehä Vihreästä on julkaistu lehtijuttuja ja tiedotteita, sen ympärille on järjestetty työpajoja ja se on iso kehityskohde Jyväskylässä. Kehä Vihreästä on tehty Keski-Suomen luontomuseoon näyttelykin muutamaksi kuukaudeksi.

Kehä Vihreän uudet opasteet
Uudet opasteet tuovat Kehä Vihreän näkyväksi myös katukuvassa.

Nyt tämä melko kunnianhimoinen viestintä saa jatkoa, kun kehälle on muotoiltu omat opasteet. Lumi ei ollut vielä päässyt maahan asti joulukuun alussa, kun kävin kiertämässä Kehää.

Opasteet tekevät Kehä Vihreän näkyväksi myös katukuvassa, joten nyt kaikilla on mahdollisuus huomata tämä kymmenen kilometrin keskuspuisto, vaikka ei seuraisikaan somea tai muuten ei olisi tietoinen Kehä Vihreän hienoista suunnitelmista. Opasteet Kehälle koskettavat isoa joukkoa Jyväskylän keskustan asukkaita ja siellä työssä käyviä ja opiskelevia. Jos lasketaan 300 metrin säteellä Kehä Vihreästä asuvat jyväskyläläiset, heitä on 20 000.

Suosittelen tätä lähiluonnon maisemakokoelmaa kelle vaan! Käy vaikka aluksi tsekkaamassa uudet opasteet Harjun, Taulumäen ja Tourujoen alueella. Kaupungin sivuilta löytyy vielä vinkki opasteiden arviointikyselyyn:

Opastamisen tarpeista, opasteiden tyylistä ja sijoittelusta voi antaa palautetta karttapohjaisella kyselyllä osoitteessa app.maptionnaire.com/fi/5047 koko talven ajan. Kyselyyn voi vastata älypuhelimella, eli sen voi tehdä maastossa prototyyppireittiä kulkiessa.

Aiemmat juttumme Kehä Vihreältä

Jätä kommentti

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.