#rinkkaputkiontheroad – vieläkin tien päällä! Viikot 2 ja 3 YouTubessa

Oli tarkoitus lähteä edemmäs, mutta ehdimme olla vain pari yötä Savossa, kun tuli kutsu takaisin Keski-Suomeen.

Ehdimme kuitenkin esimerkiksi telttailla tuulimyllyn alla. Videolla on myös paljon pätkää Viherin leirikeskuksesta, jossa vietimme pari yötä, jos siis aiemmasta kirjoituksestamme jäi paikka mieleen kaihertamaan, alla olevasta videosta saat lisäinfoa!

Keski-Suomessa toiminta keskittyi Leivonmäen kansallispuistoon ja Isojärven kansallispuiston uuteen tapahtumaan Culture goes WILD:iin. Oli kivaa, katso vaikka (no okei, Culture goes WILD ei ole tällä videolla, siellä piti olla töissä tekemässä työvideoita):

Kolmosviikolla kohosimme Ylläksen suuntaan ja viikonlopun vietimme Rukalla sekä Oulangan kansallispuistossa.

Jätä kommentti

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.