Paikka avoinna: saunanlämmittäjä

Osaatko lämmittää puusaunan? Onko vapaaehtoistyö aina kiinnostanut sinua, mutta et halua sitoutua viikkokausiksi?

Nyt on elämäsi tilaisuus päästä kansallispuistoon tekemään tapahtumaa, tai pikemminkin pientä osasta siitä tapahtumasta.

nuotio

Voit olla ujo taikka rempseä tyyppi, saat valita itse asiakaskommunikointisi määrän. Ennakkotiedot ja -taidot eivät ole tarpeen, paitsi se saunanlämmitystaito.

Lisätietoja: saunanlämmittäjän pesti Suomen luonnon päivänä 25.8.

Avoinna on myös toinen vapaaehtoistehtävä, lasten fatbike-kokeilun valvojan pesti. Tämä sopii sinulle, joka et osaa lämmittää puusaunaa, sillä tässä tehtävänä on valvoa, että lapsilla on pyöräilykypärä päässä ja fatbiken kokeilu sujuu turvallisesti.

Mikäs tämä juttu oikein on?

Olen ollut mukana tiimissä ideoimassa ja järjestelemässä tapahtumaa Isojärven kansallispuistoon Suomen luonnon päiväksi ja haluaisin itselleni kaverin saunanlämmitykseen, sillä epäilen itse olevani siellä hieman kiireinen myös kämppähotellin johtajattaren hommissa, sekin täysin vapaaehtoistyöntekijänä.

Tämä juttu on siis mitä suurimmin yhteistyössä tapahtuman kanssa. Olen siihen suorastaan ihastunut!

Tapahtuman nimi on Culture goes WILD – villisti kulttuuria. Sen idea on lähtenyt ihan vaan vitsillä kesken muun keskustelun heitetystä jutusta, kuinka Isojärven kansallispuistossa voisi tehdä melkein mitä vain, ja nyt se toteutuu ensimmäistä kertaa! Olen tosi ylpeä tästä jutusta.

Tämän vuoden tarkka ohjelma on tässä:

Isojärven kansallispuistossa tapahtuu: Culture goes WILD

Isojärven kansallispuistossa järjestetään uudentyyppinen tapahtumapäivä, jonka aikana mahdollisuus kokea metsäsirkusta, stand up -esitystä, kuoroa, melontaa, puukiipeilyä, fatbikeilyä, hyvää ruokaa ja seuraa!

Kansallispuistossa on tuolloin sekä kaikille avointa, ilmaista ohjelmaa, että yhteistyöyrittäjien tarjoamia retkiä ja ruokaa.

Koko Culture goes WILD -ohjelmatarjonta Isojärven kansallispuistossa 25.8.2018 (Suomen luonnon päivä)

Kimppataksimahdollisuus Kuhmoisista:

Marko Aarroskari, p. 0400 240 081, taksimaksu Kuhmoinen – Isojärven kansallispuisto, noin 30 € jaetaan matkustajien kesken (max 9 hlöä).

Heretyn kämppäkahvila, kahvila avoinna 10-18

klo 12-14.30: Cantare-kuoro esiintyy

klo 14.30 alkaen: Taiteile Maukka-ponin kanssa, 5 €/maalaus

klo 11 ja 14.30: Fatbike-retket alk. 45€/hlö, varaukset Versonan nettikaupasta tai puhelimitse 044 345 6107. Felt Dd30 Fatbiket testattavana retkien välissä Heretyssä (ja illalla Lortikassa) sekä vuokrattavissa retkien jälkeen omatoimiseen ajamiseen alk. 25€/2h, hinnasto ja tarkemmat ehdot sekä ennakkovaraukset Versonan sivuilla.

klo 11-17: Lasten fatbike kokeiltavissa, vapaaehtoinen maksu 5€/15 min, tuotto ohjataan Isojärven kansallispuiston ystäville, pyörän kokeiluun tarjoaa Versona. Ei ennakkovarausta.

klo 12: Ohjattu melontaretki 40€/hlö, kokoontuminen Heretyssä, tiedustelut ja varaukset: Four Season Outdoors, p. 050 377 1572 tai sp.fourseasonsoutdoors@elisanet.fi

Kahvilasta eväspaketti mukaan kansallispuistoon: rieskatasku sitruunakana/chilipossu/inkiväärinyhtökaura, lisänä coleslaw, salaatti ja yrittikastike 12,80 €, ennakkovaraukset Heretyn kämppäkahvila: p. 040 0999393 / Riitta.

Pihalla myynnissä paistettuja muikkuja (ei ennakkovarausta).

Kannuslahden tulipaikka

klo 11-14 Metsäsirkus & parkour, Sirkuskoulu ja Parkour Akatemia

klo 11-14 Puukiipeily 10€, Lentoreppu Ahti Aalto, tiedustelut: posti@lentoreppu.fi, p. 050 599 0697

Nokipohjan veneenlaskupaikka

klo 12 alkaen laulava kajakinvuokraaja Nokipohjassa, kajakkeja vuokralle omatoimimelontaan 15 € /h, tiedustelut ja ennakkovaraukset Ilkka Talvi, eraopaspalvelutalvi@gmail.com tai 045 110 0145

Lortikan kämppä

klo 18 alkaen iltaohjelma: Standup-koomikko Mikko Maasola esiintyy, sauna on lämmin, tarjolla ennakkovarauksesta iltaruoka ja rentoa yhdessäoloa. Majoitusvaraukset Isojärven kansallispuiston ystävien yhdistyksen sivuilta.

 
Culture-goes-wild-logo

Tapahtuma järjestetään #Keski-Suomen retkeilyreitit maailmankartalle -hankkeen toimesta yhteistyössä seuraavien kanssa: Isojärven kansallispuistoystävät ry ja Isojärven kansallispuiston yhteistyöyrittäjät. Tapahtuman tarkemmat tiedot hankkeen sivuilta ja kämppähotellin varaukset Isojärven kansallispuiston ystävien sivuilta.

Otsakekuva: Upe Nykänen / #Keski-Suomen retkeilyreitit maailmankartalle

Käy tykkäämässä sivusta Culture goes WILD Facebookissa.

Isojärvi, Kuhmoinen, Suomi

Jätä kommentti

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.