Karhunkierros valkoisin lakanoin Basecamp Oulangassa kesäkuussa, tule sinäkin!

Karhunkierros valkoisin lakanoin! Yhteistyössä Basecamp Oulanka.

Kirjoitin vastikään vaelluspalveluista ja silloin jo minulla oli tämän reissun ajankohta tiedossa, sillä ekalla Karhunkierros valkoisin lakanoin -vaelluksella ollaan myös me, Rinkkaputken Anne ja Heikki mukana! Jos siis haluat itsestäsi maailman cooleimmat vaelluskuvat ja olla mukana kivalla reissulla, lähde mukaan!

Mehän ei voida vielä luvata, että tämä olisi todella hyvä reissu, koska Karhunkierros on meille kummallekin uusi juttu, mutta aika moni on kehunut ja käynyt toistekin!

Kuviakaan meillä ei vielä ole näyttää, joten tämä juttu on kuvitettu satunnaisilla retkeilykuvilla. Luontokuvat tuovat fiilistä, mutta minun täytyy myöntää ja perustella Karhunkierros-pimentoni: en ole etsinyt tietoa etukäteen, sillä haluan kokemuksen olevan mahdollisimman yllättävä!

Urho Kekkosen Kansallispuisto-228
Virtaavaa vettä UKK:lla, toivottavasti samaa on luvassa Oulangassa?

Basecamp Oulanka – Karhunkierros valkoisin lakanoin

Basecamp Oulanka järjestää vaelluksen, jossa kävellään, melotaan ja lasketaan koskea Karhunkierroksen maisemissa.

Yöksi palataan aina ruokapöydän ääreen, saunomaan ja nukkumaan sisätiloihin.

Painavaa rinkkaa ei siis tarvitse ottaa mukaan ja ruokajuttuja ei tarvitse miettiä etukäteen.

Ensimmäisenä päivänä kokoonnumme Basecamp Oulankaan, tutustumme toisiimme ja oppaaseen sekä reittiin. Kävelypäivät ovat joka toinen päivä ja välipäivinä liikumme vesillä: jokilautalla ja meloen.

Varaustiedot

Karhunkierros valkoisin lakanoin järjestetään ensimmäistä kertaa 2.-8.6.2018, matkan info tutkittavissa nyt Basecamp Oulangan sivuilta!  Paketti sisältää opastukset, majoituksen, aktiviteetit ja täysihoidon ja tämän ensimmäisen vaelluksen hinta on vain 245 €.

Varaukset voi tehdä sähköpostilla: taiga@basecampoulanka.fi

Lisäys 19.5.2018: Runsaan kysynnän vuoksi seuraava lähtö tehdään jo 30.6.-6.7.2018, tuolloin hinta 545 € ja myös sinne voi ilmoittautua jo sähköpostitse: taiga@basecampoulanka.fi.

 

Tourujoki_toukokuu10-64

5 vastausta artikkeliin “Karhunkierros valkoisin lakanoin Basecamp Oulangassa kesäkuussa, tule sinäkin!”

Jätä kommentti

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.