Tule Retkelle Jyväskylän Paviljonkiin 21.-22.4.2018

Lauantaina klo 10 avataan Jyväskylän Paviljongin ovet retkeilykansalle!

Tule mukaan, vaikka ulkoilu vain vähän kiinnostaisi, saamme sinut varmasti innostumaan aiheesta. Retkipaikka tuottaa koko ohjelman ja luvassa on puheenvuoroja niin aloittelijalle kuin konkarillekin. Tapahtumaan on vapaa pääsy yleisölle ja se sopii kaikille vauvasta vaariin! Messujen koko ohjelma löytyy täältä.

Näytteilleasettajalistaus on palvelupainotteinen. Retkelle lähtiessä saattaa olla tarpeen päivittää erätaidot retkeilykurssilla tai ottaa selvää, mihin voisi retken jälkeen mennä lounaalle tai majoittumaan. Mukana on myös yhdistyksiä kertomassa toiminnastaan: mitä tarjoaa kesäisin Suomen Latu tai miten toimii Pidä saaristo siistinä?

Paikalla on myös viikonlopun odotetuimmat vieraat: minipossu Pamela ja Nasu-hevonen!

Samaan aikaan järjestetään Wemmi-kevätmarkkinat ja Metsämme-tapahtuma metsänomistajille, joten Paviljongissa on aika siisti viikonloppu tiedossa!

 

Miten Rinkkaputki tähän liittyy?

Rinkkaputki-blogin tiimi on tällä kertaa ollut lähinnä moottorina tapahtuman taustalla: idea on minun ja voitin sillä Jyväskylän kaupungin järjestämän ideakilpailun syksyllä 2016. Tätä kautta sain töitä kevätmarkkinoita ja Metsämme-tapahtumaa (ja lukuisia muita hienoja tapahtumia) järjestävästä FKS-tapahtumat Oy:stä.

Retkelle-messuilla olen järjestämässä ohjelmaa ja oheistapahtumia sekä Heikki valokuvaajana tuottamassa materiaalia someen ja myös tapahtuman aikana kuvaamassa ja videoimassa meininkiä.

Tämä kuvaa ehkä sitä meidän ominta ammattitaitoa: tapahtumajärjestäminen, markkinointi, valokuvaaminen ja videokuvaus ovat kuitenkin niitä asioita, joiden parissa työtehtävämme ovat tällä hetkellä. Näiden parissa tulemme viettämään koko kesän. Retkeily aiheena on toki tuttu ja siksi nämä työtehtävät tuntuvat huikealta mahdollisuudelta yhdistää rakkaita asioita.

Vaikka omaa esitystä minulla ei messuilla ole, se on messuille vain hyväksi. Olen hakenut ohjelmaan juuri sellaista sisältöä, jota itsekin haluaisin messuilla kuunnella, eikä tällainen tavisretkeily välttämättä ole räväkimmästä päästä, vaikka välillä sitäkin olisi ihan kiva promota: kaikki kun eivät ole sankareita, vaan tavallisia tallustajia.

Ilokseni Retkipaikasta löytyy kuitenkin mielenkiintoisia harrastajia ja oikeita ammattilaisia monesta lajista ja sen myötä ohjelmakattaus on vaikuttava. Neuvoja voi tulla kuuntelemaan niin vasta-alkaja kuin kokenut vaeltajakin!

Lisätietoa:

Retkelle-messut järjestetään Jyväskylän Paviljongissa 21.-22.4.2018. Tapahtuma on avoinna lauantaina 21.4. klo 10-17 ja sunnuntaina 22.4. klo 10-16.

Samaan aikaan järjestetään Wemmi-kevätmarkkinat ja Metsämme-messu- ja koulutustapahtuma.

Yleisöllä on kaikkiin tapahtumiin vapaa pääsy.

www.retkellemessut.fi

Retkipaikan juttu Retkelle-messuista: Retkelle-messuilla aloittelijat ja konkarit kohtaavat nuotion äärellä

Jätä kommentti

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.