Retkelle 2018 luontomatkailun toimijoille – lähde messiin!

Luontoalan yrittäjä, varaa paikkasi! Tervetuloa näytteilleasettajaksi Retkelle-tapahtumaan Jyväskylään keväällä 2018.

Yhteistyössä: Retkelle-messut, Retkipaikka & FKS-tapahtumat.

Jos te lukijat olette tai jos vaikka ette olekaan funtsailleet, mitä minä parhaillaan teen työkseni, niin tätä eli uuden tapahtuman myyntiä ja ohjelmasuunnittelua:

Retkelle-messut Jyväskylän Paviljongissa 21.–22.4.2018

Yleisönä tapahtumassa ovat kaikki retkeilystä kiinnostuneet, mutta ennen kaikkea he, jotka ovat vasta aloittamassa retkeilyä ja etsimässä parhaita kohteita ja ensimmäisiä retkivarusteita.

Messujen teema kuuluu: Luonto on yhden askeleen päässä.

Paviljongissa samana viikonloppuna on metsänomistajille ja metsänystäville suunnattu Metsämme-tapahtuma, jossa olin viime vuonna testaamassa retkiteemaa sekä aiemmin Ween Maan Wiljaa -nimellä tunnetut WEMMI-kevätmarkkinat. Yleisöllä on vapaa pääsy kaikkiin kolmeen messuhalliin.

Retkipaikka tekee yhteistyötä näytteilleasettajien kanssa

Messujen ohjelmasta vastaa Retkipaikka, jossa minäkin kirjoitan epäsäännöllisen säännöllisesti. Kirjoittajiemme joukosta löytyy paljon esimerkiksi erinomaisia valokuvaajia sekä eri ulkoliikuntalajien harrastajia ja ohjaajia. Ohjelma tulee siis olemaan mielenkiintoista.

Nämä samat retkipaikkalaiset ovat mahdollisia yhteistyökumppaneita näytteilleasettajille.

Minun tavoitteeni on törmäyttää oikea retkipaikkalainen oikean näytteilleasettajan kanssa ja uskon, että siitä voi syntyä molempia osapuolia innostava yhteistyö: ennakkomarkkinointia, osaston suunnittelua tai varustetestausta. Toivottavasti pienikin firma löytäisi messuilta juuri sen itselleen oikean tyypin.

Tämä on hieno mahdollisuus olla tekemässä jotain uutta ja tavoittaa ensi kesän retkeilijät, ottaa heidät omiksi asiakkaiksi samalla, kun messujen ohjelma ohjaa heitä ottamaan sen ensimmäisen askeleen retkeilyyn.

Esiintymislava – ehei, meillä on nuotiopiiri

Meidän esiintyjät eivät puhu yleisölleen lavalta, vaan heidät voi tavata nuotion ääressä. Puhumaan ovat tulossa muun muassa Retkipaikan bloggaajat Minna Jakosuo, Caj Koskinen, Pirkko Siikamäki, Petri Pihko, Sini Malminiemi, Markus Lehteinen, Jaska Halttunen, Joonas Talka ja Kari Rantanen.

Puheenaiheet, kuten retkeilijän ensiapu tai retkikohteiden löytäminen kartalta, sopivat oikein hyvin retkeilyn keltanokille.

Maailma tarvitsee myös idoleita: siksi Minna on puhumassa omista pitkistä reissuistaan. Tästä aiheesta saattaa innostua jokunen konkarikin. Petrin aihe on sään vaihtelujen ymmärtäminen, johon hän on perehtynyt ja siitä taas ei ole koottua aineistoa oikein missään.

Näytteilleasettajilla on myös mahdollisuus tehdä kanssamme ohjelmaa, joten sieltä kautta ohjelmaan tulee lisää kiinnostavuutta.

Yrittäjä tai yhteisö – varaa paikkasi messuilta helposti netissä

Voit nyt varata paikkasi messuilta kätevästi netissä tai soittamalla minulle, p. 043 826 9718:

Varaa osasto Retkipaikan verkkokaupassa!

Mikäli toiveissasi on löytää sisällöntuottaja hedelmälliseen ja mahdollisesti myös pitkäkestoiseen yhteistyöhön, otathan yhteyttä sähköpostitse: anne@retkipaikka.fi

Tervetuloa mukaan messuille näytteilleasettajana tai asiakkaana! Laita messut joka tapauksessa kalenteriisi.

Yhteistyössä: Retkelle-messut, Retkipaikka, FKS-tapahtumat. Kuvat viime vuoden Metsämme-tapahtumasta.

Tämä alla oleva kuva on nyt minun mielenmaisema: kaikkea kivaa on tulossa!

linkedin.png

 

Lisätietoa:

Messuosastot varattavissa Retkipaikan verkkokaupassa
Retkipaikan haastattelu: Tervetuloa hurahtamaan retkeilyyn
Messujen kotisivut, näytteilleasettajien ohjeet ja muut ohjeet: Retkelle-messut

2 vastausta artikkeliin “Retkelle 2018 luontomatkailun toimijoille – lähde messiin!”

Jätä kommentti

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.