Blogimme on jouluaatonaaton lapsi

Ihanaa joulua kaikille lukijoillemme ja kiitos koko vuodesta! Blogillamme on tänään 1-vuotissynttäripäivä.

Ensimmäinen juttumme Retkeilijän uudenvuodenlupauksesta julkaistiin tasan vuosi sitten. Sen jälkeen olemme julkaisseet 155 muuta juttua.

Numerot ovat tylsiä, mutta suurempi ilo on seurannut niiden mukana: olemme tutustuneet uusiin ihmisiin, käyneet aivan uskomattomissa paikoissa ja blogista on muodostunut hyvän kierre, kun reissuista seuraa juttuja ja jutuista uusia retkivinkkejä ja keskustelua.

Olemme oppineet kaikenlaista hauskaa retkeilystä, varusteista ja luonnosta.

Voisi sanoa, että retkirikas vuosi on johtanut myös muun elämän retkistymiseen, sillä aloitinhan myös erä- ja luonto-opasopiskelut syksyllä.

Olemme saaneet muutaman vieraskynäilijän ja heidän mahtavat tarinansa mukaamme. Kiitos Ulla, Anna ja Sonja!

Ensi vuoden suunnitelmista kerromme lisää pian, mutta suuri kiitos teille kaikille tästä vuodesta!

Rauhallista joulua

Hiljennymme joulun viettoon ensin ystävien ja sukulaisten kanssa Savossa ja pidämme sitten minimaalisen joululoman jossain Vuokatin suunnilla.

Johtuen Annen kantapäästä, joka ilmeisesti on ollut liian kovilla koko vuoden tämän kaiken oppimisen kanssa ja yrittää nyt irtisanoutua kantakalvosta, saatamme lomailla ilman sen suurempia retkitavoitteita.

Myös blogimme pitää pienen joulutauon meidän kanssamme.

Meillä on paljon uusia lukijoita, joten loman aikana jaamme Facebookissa ja Twitterissä vanhoja retkikertomuksia, joita ette ehkä ole nähneetkään. Blogin yläpalkista voi myös klikata lukupaketin liittyen aiheisiin, joista olemme kirjoittaneet useita juttuja, esimerkiksi vapaaehtoistyöstä.

Uusia juttuja luvassa taas muutaman kerran viikossa ensi vuonna! Rauhallista joulua ja hyvää ulkoilusäätä toivottaen,

Anne ja Heikki

 

 

Jätä kommentti

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.