Jännittävä yö Lammakesuolla

Sitä en tiedä, onko tätä kohdetta enää olemassakaan, jos menette nyt paikalle, sillä me kävimme, olisimme halunneet jäädä yöpymään ja jouduimme pakenemaan metsäkonetta.

Ullahan se taas houkutteli. Lammakesuo Palokassa, mennään sinne laavulle yöksi.

Menimme laavulle ja paistoimme makkarat, mokkapalat olivat rasiassa. Ulla oli unohtanut kameran jalustan kotiin ja oli möksällään siitä hetken, kunnes teki ”heikit” ja kokeili kuvaamista ihan vaan kamera repun päällä maassa sojottaen kohti taivasta. Tarinamme ei kerro, tuliko hänelle näin hyviä kuvia, mutta luultavasti tuli. Nämä kuvat ovat Heikin.

Kuulimme kauempana metsäkoneen äänen, olimme tulleet osittain sen jälkiä pitkin laavulle. Se ei haitannut, sitten ajoi rekka laavun viereen.

Piip – piip – piip – se alkoi peruuttaa meitä kohti. Käännös vei vain hetken ja meidän ilmeemme olivat näkemisen arvoiset.

Jatkoimme tähtitaivaan kuvaamista ja naureskelimme, että jos tuo rekka yöllä tulee viereen peruuttamaan, tulee joko myöhäinen tai aikainen herätys, mutta sitäpä emme vielä tienneet, että rekka tulisi tunnin välein laavun viereen kääntämään.

Kolmas kerta toden sanoi, pakkasimme kamat ja marssimme takaisin suon yli kohti parkkipaikkaa. Matkan varrella oli minun ja Möykyn vielä pysähdyttävä poseeraamaan valokuvaajille ja molemmat räpsivät kuvia kyllästymiseen asti.

Se oli sellainen syyskuinen ”melkein yö ulkona” sitten.

//Anne

2 Replies to “Jännittävä yö Lammakesuolla”

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google+ photo

Olet kommentoimassa Google+ -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

w

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.