Hailuodon aamu

Yömme Hailuodossa oli mukava ja ylellinen, kun saimme saunoakin kaupan päälle.

Aamulla kun heräsimme, oli tyyni sää. Kävimme rannassa tekemässä aamupalaa Trangialla ja meri liplatteli vieressä. Illalla taivas auringonlaskuineen oli vienyt huomiomme aivan täysin, kun taas aamulla huomasimme Marjaniemen sataman alueen vanhat punaiset puurakennukset, pitkän hiekkarannan ja meren kauneuden.

Meillä oli hieman karkumatkalainen olo, sillä kalenterissamme luki vielä tämän päivän kohdalla, että meillä on vapaaehtoistyötä. Olin jostain syystä merkinnyt duuniviikkomme loppuun saakka ja tehnyt järjestelyt sen mukaan, joten kun vapaaehtoistyö loppuikin jo perjantaina, varastimme itsellemme tämän yöpymisen matkalla. Oli mukavampi ajella lauantaina kotiin, kun oli saanut välissä yhden yön nukkua, yhtä soitto kun kotiin on aikamoinen matka Lapista.

Ja kyllähän nämä maisemat olisivat oikein mukavia karata useamminkin! Hailuoto on tavallaan puolivälin stoppi matkalla Pallas-Yllästunturin kansallispuistoon, joten saatamme käydä täällä useamminkin jatkossa.

//Anne

Jätä kommentti

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.