100 yötä harjoittelua

Luin tosi hyvästä haasteesta ja koska ajatus sadasta yöstä ulkona kuulosti mielenkiintoiselta, ajattelin sen kummemmin murehtimatta tarttua itsekin haasteeseen. Koskaan ei voi olla liikaa öitä ulkona!

Sata yötä on paljon, mutta minusta tuntuu, että tarvitsen sitä. Minulla on vaikeuksia nukahtaa luonnossa ainakin aina reissun ekana yönä ja olen paennut tätä ongelmaa tarpeeksi kauan. Nyt haasteen myötä otan härkää sarvista ja opettelen nukkumaan paremmin ulkona. Lisäksi olen nyt enemmän reissattuani tullut siihen lopputulokseen, että jo näillä heikoilla unenlahjoilla ulkosalla vietetyt yöt tekevät minulle sellaisen olon, ettei mikään ole mahdotonta. Se voi olla valheellista, mutta haluan pitää siitä tunteesta enemmän kiinni. Yksin en ole ikinä uskaltanut yöpyä ulkona, mutta luulen etten saa seuraa sadaksi yöksi, joten sekin tulee sitten opeteltua.

Haasteeseen voi toki osallistua vähemmilläkin yöpymisillä, mutta ongelmieni selättämiseksi minä taidan tarvita täydet sata. Tykkään ihan hirmuisesti alkuperäisen blogin ideasta ja haluan omalla haasteellani kunnioittaa sitä. Teen koosteita teille vuoden mittaan, missä mennään. Käy lukemassa alkuperäistä haastetta täältä.

Sata yötä ulkona, täältä tullaan, kaksi on jo takana! Kuvat ajalta ennen haastetta.

//Anne

P.S. Vielä lisäyksenä pari ”vähemmän kuin 100 yhtä ulkona” -haastetta, jotka pistän nippuun tässä samalla:

Retkiyöhaaste: 4 vuodenaikaa, 4 yötä ulkona eli käy yöpymässä luonnossa jokaisena vuodenaikana.

Suomen Ladun Nuku yö ulkona: Haasta ystävä mukaan nukkumaan luonnon helmaan 17.9.2016.

3 vastausta artikkeliin “100 yötä harjoittelua”

Jätä kommentti

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.