Haltiassa hupsuttelemassa

Emme olleet ennen käyneet luontokeskus Haltiassa ja mitäs muuta näkemistä siellä pikitien päässä muka olisikaan kesälomalla. Sinne siis iskän ja hänen avovaimonsa kanssa. Näyttelystä pari sanaa: oli erittäin mielenkiintoinen, lukekaa ohjeet kun menette kullekin pisteelle älkääkä kiirehtikö. Esimerkiksi pimeä huone ei ole vain pimeä huone, vaan siellä voi pistää simmut kiinni ja kuunnella mahtavaa ääninäytelmää.

Juuri käyntiämme edeltävänä päivänä avautunut valokuvanäyttely Sixty chicks and wild pics, jossa esitellään pohjoismaisten naisten 60 valokuvaa, oli upea vaihtelevuudessaan. Sen näyttelyhallissa oli ilmeisesti lapsille tarkoitettua rekvisiittaa, mutta niitten kanssa piti ottaa muutama hassuttelukuva.

Matkamuistoksi ostimme kansallispuistojen kangasmerkkejä paikoista, joissa olemme käyneet ja joissa emme ole käyneet paikallisessa luontokeskuksessa tai vastaavassa. Nyt kokoelma on täydellinen, kunnes varmaankin aika pian menemme Pyhä-Häkkiin, jonka kangasmerkkiä emme periaatteesta ostaneet etukäteen. Haltian pihasta pääsee myös Nuuksioon, mutta meillä sattui kaupunkikengät jalkaan, joten jäi väliin. Pian takaisin!

Helsingin keskustan retki oli myös ohjelmassa, kohteina Partioaitta ja Scandinavian Outdoor: ei ostettu mitään, jäi telttakuume ja makuupussikuume. Tiesittekö sellaisesta ihan selkeästi bloggaaja- tai Insta-teltasta, jossa on sivuseinät pelkkää ikkunaa? Joo, sillä ei varmaan kummoisia naparetkiä tee, mutta semmonen olis kiva! Tai vastaavasti joku oikeasti hyvä ja kevyt ja kestävä teltta.

//Anne

 

Yksi vastaus artikkeliin “Haltiassa hupsuttelemassa”

Jätä kommentti

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.