Rinkkaputki.com – tänne ne tulleet on

Tervetuloa uuteen blogikotiimme! Oma osoite ja kaikkea! On tosi kivaa olla täällä ja olemme sisustaneet hieman teidän iloksenne. Kertokaa toki, jos jossain näkyy ongelmia tai linkit eivät toimi, korjailemme vanhoja linkkejä vielä kuntoon ajan kanssa.

Haluamme palvella teitä lukijoita näyttävämmällä ulkoasulla, mutta teksti tulee jatkossakin olemaan isosti mukana.

Haluamme saada kommentteja siitä, mistä aiheista haluatte lukea seuraavaksi tai lähiaikoina, vaikka meillä onkin paljon aiheita jonossa. Ole siis rohkea ja kysy! Etsiskelemme myös satunnaisia vieraskynäilijöitä, joten jos sinulla on vaikka #polkuhaasteeseen liittyvä juttu, laita hakemusta sähköpostiimme rinkkaputki@gmail.com.

Anne ja Heikki
Retkeilyblogi Rinkkaputki
#polkuhaaste #rinkkaputki

P.S. Siirrämme kaiken sisällön tänne viikonlopun aikana. Englanninkieliset tekstit ja uusimmat suomenkieliset tekstit löytyvätkin jo täältä uudesta kodista ja jatkossa kaikki kirjoitukset tulevat tänne. Jos siis seuraat meitä vaikka kirjanmerkeistä tai Bloggerissa, päivitä osoitteemme itsellesi!

Kuva: Ulla Keituri

2 vastausta artikkeliin “Rinkkaputki.com – tänne ne tulleet on”

Jätä kommentti

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.