Muitten ihmisten reissut

Toisten reissujen seuraaminen ja reissutarinoiden kuunteleminen on todella rentouttavaa. Vinkkaankin teille tässä kolmesta matkablogista, joissa kuulkaas pistetään töppöstä toisen eteen ihan jatkuvalla syötöllä ja juuri nyt on näissä paljon meneillään. Kertokaa kommenteissa omia suosikkejanne, niin käyn tsekkaamassa, somelakkooni ei kuulu vältellä upeita matkatarinoita.

Ensimmäisenä käykää lukemassa pahinta yllyttäjääni Minnaa! Mehän olimme Minnan ja miehensä Vesan vetämällä retkikurssilla vuosi sitten ja siitähän tämä homma sitten lähti (lapasesta). Kun en muuten olekaan tarpeeksi riemuissani menossa Hetta-Pallakselle, niin tämä ryökäle sovitutti minulle omaan rinkkaansa ja kovin viattomin ilmein ehdotti sitä minulle lainaksi ekalle pidemmälle reissulleni, huhhuh, sen jälkeen hyvä jos olen nukkunut öisin, kun mietin vain tuota hienoa rinkkaa, joka suurinpiirtein minua kantaa sen sijaan, että natisisi kuten omani! Olin vastikään kuuntelemassa jo toista kertaa tämän ikioman eräoppaani kertomusta kuukaudesta yksin erämaassa Keski-Suomen päivän ohjelmana kirjastolla ja hänen perheessään kun noita kävelijöitä riittää, niin mies on nyt sitten lähtenyt aika pitkälle retkelle, nimittäin UKK-reitille Kolilta Kiilopäälle. Hyvä Vesa!

Jalkaisin on toinen suosikkini, ja siellä on menossa South West Coast Path, upeita maisemia polulta, joka meren viertä kulkee. 1000 kilometriä 6-8 viikossa. Olemme ehkä Upen kanssa sattuneet samoille poluille melko peräjälkeen, muttemme vielä samaan aikaan ja näköjään hän on nyt siellä ulkomailla niin ei hetkeen ole mahdollisuuksiakaan tavata.

Ihana CampaCamino on siskonsa kanssa pyhiinvaelluksella eli Camino de Santiagolla. Minä niin mietin, vaihtaisinko meidän suunnitelmat Pohjois-Italiasta tuohon suunnitelmaan, mutta sen näkee sitten ensi vuonna. Pitkät päivämatkat pelottavat minua, mutta ajatus pyhiinvaelluksesta, niin pakana kuin olenkin, kiehtoo.

Mitäs retkeilyaiheisia blogeja teidän suosikeista löytyy ja onko siellä kiinnostavia reissuja meneillään?

//-Anne

Jätä kommentti

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.