365

Varoitus kaupallisesta hapatuksesta, vaikkei tämä olekaan maksettu kirjoitus!

En ole tavallisesti kovin innosta piukeana liittymään erilaisiin kanta-asiakaskerhoihin, koska ns. keskittäminen on mielestäni huijausta ja sähköpostimarkkinointia luen rajoitetusti. Kun tieto Partioaitan uudesta kanta-asiakasklubista ”365” tuli, ensimmäinen ajatukseni ei ollut riemastunut, vaan ”Tekin!” mutta luettuani hieman pidemmälle tulin toisiin ajatuksiin.

Partioaitta tekee ihan kivaa jälkeä tässä kanta-asiakasklubissaan. 365-lehti on, vaikkakin myös täynnä mainoksia, laadukas asiakaslehti, joka tuo inspiraatiota arkeen. Meidän perheessä tuota lehteä sanotaan lelukuvastoksi, siitä voi ympyröidä haluamiaan tuotteita haavelistalle ja leikata kuvia omaan aarrekarttaansa.

Koska laatu maksaa, ei noita vaatteita ja varusteita kuitenkaan voi ostaa ympäristötuhoksi asti.

Kanta-asiakkuudesta saa toki bonuksia, 1 %!

Hauskaa on, että itse bonus maksetaan hyväntekeväisyyteen. Tänä vuonna kohde on lasten ja nuorten luontokasvatusta järjestävä Outward Bound Finland ry (OBF).

Muistelen lämmöllä aikaa, kun Ykkösbonuksen eli Siwa-Valintatalo-ostoksista saadun bonuksen sai ohjata luonnonsuojeluun niin halutessaan. Kaikkiin bonuksiin tulisi lisätä lahjoittamisen mahdollisuus, Suomessa kun nämä kanttissysteemit on jo niin hyvin nielty. Se, onko niistä lopulta etua kenellekään, on kyseenalaista, sillä kaikki se systeemin ylläpito maksetaan ostosten hinnassa, mutta jostain syystä jengi on niistä kaikista aivan höpönä.

Näiden etujen lisäksi Partioaitta 365-klubilainen voi osallistua tapahtumiin, retkiin ja kanta-asiakasiltoihin, joissa pyörii porukkaa retkeilyn kovimmasta kärjestä.

Retkeilijäkin voi siis päätyä rokkitähden kaltaiseksi idoliksi, jonka kanssa voi poseerata selfieissä ja jolta pyydetään nimmareita – kaupan kanta-asiakasetutilaisuudessa!

Partioaitta siis tarjoaa lisää pientä viherpesua omalletunnolle ja kyllähän ne myy asiantuntevasti kestävää kampettakin, joten kannattaa ilmoittautua mukaan maksuttomaan kerhoon. Plussa fyysisestä kortittomuudesta: ajokortti tai henkkarit riittää!

-Anne

Jätä kommentti

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.