Retkikaverit

Yksin vai yhdessä? Onko sinulla retkiystäviä, oma porukka?

Me retkeilemme usein kaksin, mutta joskus on ollut ystäviäkin mukana metsässä. Onpa jopa vietetty Kolin viikonloppua yhdessä. Retkeilykurssilla olimme isommalla porukalla yötä Isojärven kansallispuistossa ja sekin oli hauskaa.

Paras ystävänpäivälahja ei välttämättä ole viedä ystävä ulos tänään, kun pyryttää lunta, mutta suosittelemme sitä heti, kun aurinko vähän pilkistää pilvien raosta. Itse olemme kahden vaiheilla ystävänpäivää juhliessamme, onhan sen merkitys Suomessa aivan erilainen kuin alkuperäisen Valentine’s Day -juhlan: ollako kahden vai isommalla porukalla retkellä? Tänä vuonna vietämme sunnuntain kotosalla, mutta eilen kävimme Kuusaankoskella Ullan kanssa (kirjoittelemme siitä lisää myöhemmin).

Hyvää ystävänpäivää kaikille lukijoillemme!

~ Anne

Jätä kommentti

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.