Retkikaverit

Yksin vai yhdessä? Onko sinulla retkiystäviä, oma porukka?

Me retkeilemme usein kaksin, mutta joskus on ollut ystäviäkin mukana metsässä. Onpa jopa vietetty Kolin viikonloppua yhdessä. Retkeilykurssilla olimme isommalla porukalla yötä Isojärven kansallispuistossa ja sekin oli hauskaa.

Paras ystävänpäivälahja ei välttämättä ole viedä ystävä ulos tänään, kun pyryttää lunta, mutta suosittelemme sitä heti, kun aurinko vähän pilkistää pilvien raosta. Itse olemme kahden vaiheilla ystävänpäivää juhliessamme, onhan sen merkitys Suomessa aivan erilainen kuin alkuperäisen Valentine’s Day -juhlan: ollako kahden vai isommalla porukalla retkellä? Tänä vuonna vietämme sunnuntain kotosalla, mutta eilen kävimme Kuusaankoskella Ullan kanssa (kirjoittelemme siitä lisää myöhemmin).

Hyvää ystävänpäivää kaikille lukijoillemme!

~ Anne

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google+ photo

Olet kommentoimassa Google+ -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

w

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.