Perjantain suositus: Ulla Keituri

Kun aloitimme tämän blogin, ajattelimme suositella aina perjantaisin hyviä uusia tyyppejä eri some-kanavissa. Tänään aloitamme #ff-perinteen. Ensimmäisenä esittelyssä on hyvä ystävämme Ulla Keituri.

Jyväskyläläinen valokuvauksen harrastaja Ulla Keituri esittelee upeita luontokuvia Instagram-tilillään. Kuvissa seikkailevat ystävät ja perhe, johon kuuluu pieni tytär ja australiankarjakoira.

Vaivojaan säästelemättä tämä nuori nainen kiipeää aamuvarhaisella Kanavuorelle tai odottaa oikeanlaista iltavaloa Nenäinniemen rantakivikossa. Usein kuvissa näkyy myös tähtiä.

Ulla on myös ottanut meidät usein mukaan kuvausretkille. Hänen kanssa olemme tänä vuonna käyneet Hyyppäänvuorella päivällä ja yöllä sekä tämän kirjoituksen kuvien kuvausreissulla, kun kunnon pakkaskelillä päätimme kokeilla nyt kovassa huudossa olevia kuuman veden heittämistä ilmaan sekä saippuakuplien jäädyttämistä. Saimme aikaan hieman yli puolikkaan kaaren ekalla ja ainoalla yrityksellä (meillä oli vain yksi pieni termospullo mukana) ja saippuakuplamme olivat pieniä ja aika ohkaisia, sillä emme tehneet mitään erityisseosta, mutta meillä oli tosi hauskaa!

Ullan Instagram-tilillä näkyy tällä hetkellä innostus ulkoiluun ja tähtiin. Kaikki kuvat: Ulla Keituri, Instagram, @_ulalla.

Insta_Ulla

3 Replies to “Perjantain suositus: Ulla Keituri”

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Google+ photo

Olet kommentoimassa Google+ -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s