Perjantain suositus: Ulla Keituri

Kun aloitimme tämän blogin, ajattelimme suositella aina perjantaisin hyviä uusia tyyppejä eri some-kanavissa. Tänään aloitamme #ff-perinteen. Ensimmäisenä esittelyssä on hyvä ystävämme Ulla Keituri.

Jyväskyläläinen valokuvauksen harrastaja Ulla Keituri esittelee upeita luontokuvia Instagram-tilillään. Kuvissa seikkailevat ystävät ja perhe, johon kuuluu pieni tytär ja australiankarjakoira.

Vaivojaan säästelemättä tämä nuori nainen kiipeää aamuvarhaisella Kanavuorelle tai odottaa oikeanlaista iltavaloa Nenäinniemen rantakivikossa. Usein kuvissa näkyy myös tähtiä.

Ulla on myös ottanut meidät usein mukaan kuvausretkille. Hänen kanssa olemme tänä vuonna käyneet Hyyppäänvuorella päivällä ja yöllä sekä tämän kirjoituksen kuvien kuvausreissulla, kun kunnon pakkaskelillä päätimme kokeilla nyt kovassa huudossa olevia kuuman veden heittämistä ilmaan sekä saippuakuplien jäädyttämistä. Saimme aikaan hieman yli puolikkaan kaaren ekalla ja ainoalla yrityksellä (meillä oli vain yksi pieni termospullo mukana) ja saippuakuplamme olivat pieniä ja aika ohkaisia, sillä emme tehneet mitään erityisseosta, mutta meillä oli tosi hauskaa!

Ullan Instagram-tilillä näkyy tällä hetkellä innostus ulkoiluun ja tähtiin. Kaikki kuvat: Ulla Keituri, Instagram, @_ulalla.

Insta_Ulla

3 vastausta artikkeliin “Perjantain suositus: Ulla Keituri”

Jätä kommentti

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.