Rinkkaputki blogin ulkopuolella

Retkeilyblogi Rinkkaputki ottaa haltuun somea keski-ikää lähestyvän puunhalaajan innolla: meidät löytää jo Facebookista, Twitteristä ja Instagrammista. Tiimiin somessa ja täällä blogissa kuuluu Annen kynä kirjoittamista varten sekä Heikki, joka harrastaa valokuvausta ja kertoo erittäin hyviä vitsejä.

Twitter @rinkkaputki

Twitterissä rallattaa sekä oma sisältö, että muiden tuottama sisältö. Rinkkaputken uutisoinnista vastaa Anne, joka seuraa aktiivisesti todella suurta määrää retkeilijöitä, yhteisöjä sekä yrityksiä ja jakaa heidän juttujaan, kun ne koskevat retkeilyä. Pistäs seuraten täältä, jutellaan sielläkin!

Facebook, Retkeilyblogi Rinkkaputki

Klikkaa meidät seurantaan täältä, niin blogin päivitykset ilmestyvät uutisvirtaasi. Myös Facebookissa puhutaan paljon retkeilystä ja jaetaan erityisesti tapahtumia ja Rinkkaputki on messissä täysillä. Facebook on myös hyvä keskustelualusta, kun vain keskustelijat pysyvät aiheessa.

Instagram @rinkkaputki

Instagram on valokuvaajan rakkain media: luontokuvaa siellä päivittyy melkein joka päivä ja parhaimpina päivinä monta kertaa. Instagram-käyttäjätunnukseni on, yllättäen: rinkkaputki. Valokuvista vastaa enimmäkseen Heikki, mutta myös Annen ottamia kuvia on sekä blogissa, että Instassa. Seuraamme myös sinua mielellämme, jos sinulla on retkiaiheisia kuvia!

Tulossa

Keväällä tulossa on myös videosisältöä (YouTube, Snapchat ja/tai Periscope): varuste- ja polkuesittelyt kun voivat jotakuta kiinnostaa ja niitä on kiva kuvata videolle. Myös haastatteluja kiinnostavista retkeilijöistä teemme mielellämme, jos vain pysymme heidän perässään!

Parasta kaikesta: Rinkkaputki livenä on tavattavissa Jyväskylän lähialueella ja jos sinulla on kiva idea retkestä, jonne haluaisit lähteä kanssamme, ehdota! Polkuhaasteet #talvipolkuhaaste sekä kesäisempi #polkuhaaste suorastaan huutavat pientä yhteisretkeä. On kaksi lukijaryhmää, joita erityisesti haluaisimme tavata:

  1. Aloittelevat retkeilijät, joiden kanssa voimme lähteä kompastelemaan, olemmehan itsekin ihan untuvikkoja.
  2. Kokeneet retkeilijät, joiden juttuja kuuntelemme ilomielin!

Meihin saa yhteyttä joko kommentoimalla tähän alle tai lähettämällä viestiä missä tahansa yllä mainituista kanavista.

Jätä kommentti

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.