Retkeilijän toivelahja: Leatherman Tread

Joulun paketit ja lahjakortit on jaettu! Onni kävi taas myötä, tai vihjailuni on yltynyt sietämättömiin mittoihin, sillä sain kaiken, mitä olin keksinyt toivoa. Minun kohdallani ”kaikki toivomani” on melko kohtuullisesti, eli saalis on yksi kirja, kasvikuivuri ja tietty joulukuusenkoriste.

Retkeilyyn näistä liittyy kuivuri. Kasvien ja ihan kaiken, koska siinä on lämpötilansäätö! Aion kuivailla sillä itselleni retkiruokaa kevään ja kesän retkille. Siitä saatte kuulla kevään mittaan aivan varmasti tarpeeksenne.

Myös itse onnistuin lahjahankinnassa. Heikki on erittäin tyytyväinen rannekkeeseen, jolla voi koota Ikean huonekaluja tai avata kruunukorkkeja ja ottaa puhelimesta SIM-kortin pois, myös metsässä. Kyse on tämän joulun övereimmästä mieslahjasta, nimittäin Leathermanin Tread-rannekkeesta. Tulevaisuus kertonee, onko kyseessä vain äärimmäisen miehinen koru, vai oikeasti käytännöllinen verme, joten palaamme asiaan keväämmällä, jos/kun ranneke on joko heitetty turhuutena nurkkaan tai sitä käytetään säännöllisesti.

Luin rannekkeesta esimerkiksi tämän Joppe Rannan kirjoittaman arvostelun, ennen kuin tein ostopäätöksen. Pelkkä korun ulkonäkökin on hieno, mutta kyllä siinä ainakin ristipäämeisseli toimi, kun kiristin keittiössä yhden vetimen ruuvia.

~ Anne S.

 

 

Jätä kommentti

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.